γαιωβιόραμα

όλοι μαζί,

φροντίζουμε τον κόσμο μας

Μαρία Στήκα

Mob: +30 6942 406883

Άσπρο, Τ.Κ. 585 00 Σκύδρα νομού Πέλλης

Τηλ & Φαξ: 23810 61427

Επικοινωνήστε μαζί μας, προκειμένου να συζητήσουμε τη συνεργασία μας
bncompany

όλοι μαζί φροντίζουμε τον κόσμο μας...

logo

Προϊόντα Βιολογικής Γεωργίας από το 1996

Πριν από σαράντα χρόνια ξεκινήσαμε με πολύ μεράκι καλλιεργώντας οπωροφόρα, ροδάκινα και μήλα, προσπαθώντας πάντα να κάνουμε καινοτομίες στις καλλιέργειες. (Παλμέτα το 1961 και το αντιχαλαζιακό δίχτυ το 1992).

Πριν από δέκα χρόνια βλέποντας το αδιέξοδο που δημιουργεί ο συμβατικός τρόπος καλλιεργειών, τη μόλυνση του εδάφους, του νερού και του αέρα, προτιμήσαμε να επιλέξουμε την βιολογική παραγωγή των προϊόντων μας και δεν το μετανιώσαμε ούτε μια στιγμή από τότε.

Γνώσεις και πρακτικές που είχαν χαθεί με την χρόνια εφαρμογή φαρμάκων και λιπασμάτων έπρεπε να ξαναβρεθούν όπως και ποικιλίες σπόρων ή φυτών που πλέον δεν υπήρχαν. Αγορές βιολογικών προϊόντων και σκευασμάτων ήταν επίσης ανύπαρκτες. Με επιμονή και συνεχή δουλειά και βλέποντας πάντα, όχι το τώρα αλλά το μέλλον, νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που σήμερα δημιουργήθηκαν καλύτερες και ευνοϊκότερες συνθήκες για τις βιολογικές καλλιέργειες και ακόμη περισσότερο που οι προσπάθειές μας απέδωσαν, όχι μόνο ποσοτικά -παρά τις αντίθετες εκτιμήσεις ειδικών- αλλά και ποιοτικά. Αποτελέσματα που αναγνωρίζονται κάθε μέρα με την προτίμησή σας, στα βιολογικά προϊόντα μας. Συνεχίζουμε την σοβαρή δουλειά που ξεκινήσαμε, γιατί είμαστε σίγουροι ότι καλλιεργώντας μια υγιή σχέση με την φύση ζούμε όλοι αρμονικά με το περιβάλλον μας και δημιουργούμε προϋποθέσεις για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.

Οφείλουμε να τους δείξουμε δρόμους ζωής ελπιδοφόρους κι ένα μέλλον φωτεινό, σταθερό και υγιές.

TUV_LOGO_BIO_ENspaceree

Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD Group. Παρέχει υπηρεσίες σε ολόκληρο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Στα εικοσιτέσσερα χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει κατορθώσει να αποκτήσει ηγετική θέση στον χώρο των Επιθεωρήσεων – Πιστοποιήσεων, έχοντας πιστοποιήσει πάνω από 10.000 επιχειρήσεις, σύμφωνα με όλα τα πρότυπα πιστοποίησης και έχοντας συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα έργα υποδομής της χώρας.

Με τη δραστηριοποίησή της στον τομέα της πιστοποίησης των βιολογικών προϊόντων φιλοδοξεί να ενισχύσει, με τη χρήση του παγκοσμίως αναγνωρίσιμου σήματός της, την παρουσία των βιολογικών προϊόντων τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στον διεθνή χώρο.